Vsak dan prepeljemo 550 posameznih vagonskih pošiljk in 100 kompletnih vlakov, sestavljenih po željah posameznih kupcev. Našim strankam lahko zagotovimo kakovostne in cenovno ugodne transportne storitve tako doma kot kjer koli v tujini. Ponujamo vse storitve v notranjem prometu znotraj Slovenije, uvozu in izvozu, v tranzitu čez Slovenijo in pri prevozih v Luko Koper in iz nje.

Položaj Slovenije na križišču evropskih koridorjev in tesna povezava z Luko Koper nam omogočata ponujanje hitrih in zanesljivih povezav na širšem območju Srednje Evrope. Ljubljana je pomembno prometno vozlišče in odlična logistična platforma za Vzhodno Evropo. Na ranžirni postaji Ljubljana Zalog in na intermodalnem terminalu ponujamo vse storitve, potrebne za sodoben železniški transport.

Vzpostavili smo logistične rešitve, ki nam kljub omejitvam železniške infrastrukture omogočajo prevoze dolgih vlakov in težkih vlakov do 2.500 bruto ton.

Podlaga naših storitev so potrebe uporabnikov –  cena prevoza, njegova zanesljivost, hitrost, prilagodljivost in varnost prevoza. Pri tem upoštevamo posebne zahteve za prevoze posameznih blagovnih skupin in zanje na enem mestu ponujamo po meri ukrojene rešitve.

KONTAKTNE OSEBE

Služba za prodajo, marketing in podporo prodaji

Kolodvorska 11
1000 Ljubljana

Mojca Presl Kokalj