SŽ-Tovorni promet je konec avgusta 2023 prejel certifikat bonitetne odličnosti. Certifikat je tako na domačem kot na mednarodnem trgu jasen dokaz, da je SŽ-Tovorni promet tudi v trenutnem težkem gospodarskem položaju zaupanja vredno, stabilno podjetje, s katerim je varno poslovati.

S prejemom certifikata poslovne odličnosti SŽ-Tovorni promet stopa ob boku najboljšim podjetjem, ki jih odlikujejo izjemna plačilna disciplina in dobri poslovni odnosi, hkrati pa dosegajo odlične poslovne rezultate in skrbijo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovne procese. Kot taki so zgled drugih podjetjem in uživajo visok ugled na trgu. Letos je med bonitetno odličnimi podjetji v Sloveniji le dobrih 14 odstotkov vseh podjetij.

Certifikat je našemu podjetju podelila družba Dun & Bradstreet, ki mednarodno certificira podjetja že od leta 1908, v Sloveniji pa od leta 2011. Gre za najbolj razširjeno in ugledno certificiranje podjetij v Evropi, na podlagi finančne stabilnosti, nadpovprečne kakovosti poslovanja in dobičkonosnosti ter trajnosti poslovanja.

Certifikat poslovne odličnosti je za našo podjetje potrditev dobrega dela in našega poštenega odnosa do kupcev in dobaviteljev. Obenem pa nam pomeni zavezo, da bomo tudi v prihodnje vsak dan stremeli k doseganju poslovne odličnosti.